Засідання президії Вінницького обкому Профспілки

9 жовтня 2017 року відбулося позачергове засідання президії комітету Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Головним питанням порядку денного засідання було здійснення профспілкової виплати членам Профспілки, які зазнали збитків після вибухів на артилерійських складах Калинівки Вінницької області.

До обкому звернулися з відповідними заявами до районних організацій Профспілки працівників освіти і науки (всього надійшло 139 заяв з Калинівського, 92 заяви з Крижопільського та 17 заяв з Вінницького районів).

З цього питання доповіли голова Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки Михайло П’ятак, голова Калинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Гуліватий, голова Крижопільської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Володимир Мазур.

Вони розповіли про стан пошкоджених житлових будинків членів Профспілки, що проживають у цих районах, про рівень наданої допомоги постраждалим та оцінили рівень необхідної допомоги.

Відповідно до цієї інформації президією комітету Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки було прийнято рішення про здійснення адресної профспілкової виплати членам Профспілки вказаних районів у розмірі 350 тисяч гривень залежно від потреб та рівня збитків. Крім того, члени президії одноголосно підтримали пропозицію голови Вінницької обласної організації Профспілки Сергія Пугачова про звернення до всіх членських організацій Профспілки в області з метою надання посильної допомоги постраждалим районам.

Також члени президії прийняли рішення про встановлення стипендії студентському профактиву за рахунок профвнесків та про надання матеріальної допомоги за рахунок профвнесків студентці-сироті Вінницького педуніверситету.

Вінницька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори