Семінар-навчання профактиву Вінницької області

Семінар-навчання профактиву Вінницької областіЗгідно плану роботи обласного комітету Профспілки відбувся дводенний семінар-навчання голів районних, міських, вузівських організацій Профспілки.
Семінар проходив на базі Вінницького національного технічного університету проходило навчання профактиву області з навичок користування базового функціоналу персонального комп'ютера. Потреба в такому навчанні виникла з огляду на широке розповсюдження мережі Інтернет, необхідності володіння в максимальному обсязі навичками користувача та в зв'язку запровадження інтернет-конференцій (Skype) в районних, міських, вузівських організаціях Профспілки.

Відкрив семінар голова обласної організації Профспілки Сергій Пугачов наголосивши на його важливості та доцільності. Заступник голови первинної профспілкової організації ВНТУ Галина Майхрук розповіла учасникам семінару про роботу профорганізації вузу, її здобутки та досягнення. Інструктор обкому Профспілки з інформаційно-аналітичних питань Юрій Нікешин, провів навчанням та практичні заняття з профактивом.

Наступного дня відбулося розширене засідання президії голів районних, міських організацій Профспілки працівників освіти і науки, голова обкому Профспілки Сергій Пугачов проаналізував ситуацію з оплати праці в області та перспективи фінансування освіти в 2014 році.

На засіданні президії було прийнято рішення звернутися до органів влади та місцевого самоврядування з метою передбачення коштів в достатніх обсягах на фінансування основної та додаткової оплати праці при формуванні місцевих бюджетів на 2014 рік.

Вінницька обласна організація Профспілки



Семінар-навчання профактиву Вінницької областіСемінар-навчання профактиву Вінницької області

Семінар-навчання профактиву Вінницької областіСемінар-навчання профактиву Вінницької області

Семінар-навчання профактиву Вінницької областіСемінар-навчання профактиву Вінницької області

Схожі публікації


Догори