Здоров'я спілчан – пріоритетний напрям роботи обласних профорганізацій

Здоров'я спілчан – пріоритетний напрям роботи обласних профорганізаційДнями у чудовому лісовому масиві, на базі санаторія «Червона калина», який знаходиться в с. Жобрин Рівненської області, проходив виїзний семінар голів районних, міських, вузівських профорганізацій Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.

У ході семінару за круглим столом профактиви Рівненської, Волинської та Вінницької обласних організацій Профспілки обмінялися досвідом роботи з питань оздоровлення та соціально-економічного захисту спілчан.

Юрій Кравець, голова Рівненської обласної організації Профспілки, розповів про результати роботи обласної організації Профспілки, яка спрямована на профілактику і зміцнення здоров'я спілчан, задоволення їх запитів, духовних потреб та матеріальної підтримки. Зокрема він акцентуватв увагу присутніх на організації та проведенні:

– обстеження жінок за кошти обласної ради Профспілки в РОЛДЦ ім. В. Поліщука на апараті «Мамограф»;

– санаторно-курортного лікування в санаторії «Черемош» Моршинського курорту, пансіонаті «Пролісок» Трускавецького курорту ;

– літнього відпочинку дітей з батьками на узбережжі моря на базі відпочинку «Водник», що на Херсонському узбережжі Чорного моря.

Рівненська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори