Нагороджено понад півсотні працівників галузі освіти, які взяли участь в АТО

Нагороджено понад півсотні працівників галузі освіти, які взяли участь в АТОПонад 27 тисячну сім'ю педпрацівників Рівненщини з професійним святом вітали голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов, заступник голови ОДА Олександр Савчук, начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський, голова Рівненської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Юрій Кравець.

У день працівників освіти пам’ятні подяки управління освіти і науки облдержадміністрації та грошову винагороду Рівненської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України отримав 61 працівник освіти – учасник антитерористичної операції. На шпальтах газет «За відродження» та «Вільне слово» їм друкувалися присвячені поетичні рядки колег. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто не повернувся з зони АТО.

«Педагогічні працівники разом з іншими Героями з перших днів Майдану і до сьогодні мужньо захищають незалежність нашої Батьківщини. Ми гордимося ними», – зазначив голова Рівненської обласної організації Профспілки Юрій Кравець.

Рівненська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори