Семінар для вперше обраних голів профспілкових організацій освітянських закладів Рівненщини

Семінар для вперше обраних голів профспілкових організацій освітянських закладів РівненщиниРівненською обласною радою Профспілки працівників освіти і науки України днями було організовано і проведено одноденний семінар-навчання для 240 новообраних голів первинних профспілкових організацій.

У роботі семінару брали участь – Марія Рожко, заступник голови ФПО, Григорій Таргонський, начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА, Наталія Момотюк, головний спеціаліст відділу соціальних виплат департаменту соціального захисту населення, працівники апарату.

Семінар відкрив голова обласної організації Профспілки Ю.І. Кравець. У своєму виступі він акцентував увагу на ролі первинних профспілкових організацій у здійснені захисту соціально-економічних прав членів Профспілки у сучасних умовах.

Проблеми та шляхи їх вирішення, що спричинили зміни в освітньому законодавстві, висвітлив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Обговорювалися на семінарі і питання організаційної, колективно – договірної, фінансової роботи, роль та місце профспілкового лідера у роботі закладів освіти, захисті соціально економічних прав спілчан.

Завершився семінар обміном думок та відповідями на запитання.

Рівненська обласна організація Профспілки


Семінар для вперше обраних голів профспілкових організацій освітянських закладів Рівненщини

Схожі публікації


Догори