Акцент на інформаційній роботі

Акцент на інформаційній роботіРівненською обласною радою Профспілки працівників освіти і науки України 17-18 червня проведено плановий обласний семінар для голів районних, міських та первинних профспілкових організацій ВНЗ на тему «Презентації, досвід та комунікативна складова профспілкової роботи на сучасному етапі».
Семінар відбувся на базі профспілкових організацій м. Рівного та Рівненського району.

На особливостях профспілкової роботи в сучасних умовах, важливості донесення інформації до спілчан акцентували увагу голова обласної організації Профспілки освітян Ю.І.Кравець та голова ФПО М.Х.Шершун.

Власними родзинками та секретами, впровадженням нових інформаційних технологій у профспілковій діяльності та про роботу із ЗМІ ділилися голови профспілкових організацій та соціальні партнери НВК, ЗНЗ та ДНЗ.

Особливий інтерес викликали у присутніх лекція Л.М. Казначеєвої, доцента кафедри культурології Рівненського державного гуманітарного університету, про етику ведення колективних переговорів, спілкування за допомогою вербальних і невербальних засобів із метою передавання та одержання інформації та виступ А.І. Шидловського, голови первинної профспілкової організації працівників, викладача інформатики гуманітарного університету, про розвиток електронних комунікацій, використання Інтернет-ресурсів.

У ході роботи учасники семінару відвідали музей розвитку освіти м. Рівне, ДЮСШ «ПАТРІОТ», ознайомилися з базою дитячого оздоровчого комплексу «Електронік».

За матеріалами семінару прийнято постанову президії обласної ради Профспілки про вдосконалення інформаційного забезпечення профспілкової діяльності, оновлення і модернізацію комп’ютерного забезпечення в районних і міських організаціях Профспілки, як необхідної умови постійного розвитку й вдосконалення інформаційної роботи.

Рівненська обласна організація Профспілки


Акцент на інформаційній роботіАкцент на інформаційній роботі

Схожі публікації


Догори