Розширене засідання президії Вінницького обласного комітету Профспілки

Розширене засідання президії Вінницького обласного комітету Профспілки22 лютого 2012 року згідно плану роботи Вінницького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки відбулось розширене засідання президії та нарада-семінар голів районних, міських, вузівських організацій Профспілки.

На порядок денний президії виносились питання роботи з листами та скаргами працівників у 2011 році, питання оздоровлення і відпочинку членів Профспілки та їх дітей в 2012 році.

Голова обкому Профспілки С.Г. Пугачов звернув особливу увагу на питання бюджетного процесу та активної участі голів районних, міських організацій Профспілки в частині фінансування галузі освіти. О.А. Кутик та Т.А. Гиренко, юристи обкому Профспілки, підготували збірку документів та виступили з питань трудового законодавства та оплати праці.

Виступив та надав роз’яснення щодо змін в Положенні про комісію (уповноваженого) підприємства, установи, організації із загальнообов’язкого державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витрат, зумовлених похованням, В.Г. Павлов - завідуючий юридичним відділом Вінницького обласного ФССзТВП.

На нараду завітав керівник Національної служби посередництва і примирення в Вінницькій області І.І. Андрущак, який вручив Свідоцтва про підтвердження репрезентативності ще 12 районам області.

У своєму виступі І.І. Андрущак відзначив, що Профспілка освітян Вінниччина є лідером в Україні щодо проходження репрезентативності на рівні районних, міських організацій Профспілки. Процес підтвердження репрезентативності у Вінницькій обласній організації Профспілки працівників освіти і науки завершується.

Вінницький обласний комітет Профспілки


Розширене засідання президії Вінницького обласного комітету Профспілки

Схожі публікації


Догори