Горлівському інституту іноземних мов – 70!

Останній день жовтня для Горлівського інституту іноземних мов був святковим. Ювілей Інституту, ювілей профспілкової організації! Нам виповнилося 70 років!

Майже рік колектив інституту наполегливо працював під гаслом «До 70-річчя ГІІМ». Величезна кількість заходів – наукових, культурних, спортивних – конференції, семінари, конкурси, змагання, зустрічі, концерти, перемоги – все, щоб ювілейний рік був особливим!

Колективу є чим пишатися. Ми вижили у скрутний 2014 рік, залишивши рідні стіни вишу в м. Горлівка. Кількість студентів зросла з трьох сотень до тисячі, і ця тенденція буде зберігатися – ми в цьому впевнені! Громада Донбасу повірила, що ГІІМ – це той заклад вищої освіти, де можна здобути гарну освіту і бути впевненим у прекрасному майбутньому.

А саме святкування розпочалося в навчальному корпусі № 2 по вулиці Садовій. Там 31 жовтня було відкрито конференц-зал та спортивний зал. Трохи пізніше у приміщені центру культури та дозвілля імені Є. Мартинова відбувся неймовірний концерт, який підготували студенти та викладачі навчального закладу.

У святковій атмосфері відбулося нагородження членів трудового колективу грамотами Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук, Донецької обласної ради, Бахмутської міської ради, Донбаського державного педагогічного університету і Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Ми вдячні нашим гостям (сподіваємося – тепер друзям) за теплі слова та подарунки і за те, що змогли знайти час і можливість розділити з нами радість нашого ювілею!

Ми віримо, що скоро повернемось в рідні стіни Горлівського інституту іноземних мов, а працівники відчують затишок горлівських домівок.

Наталія Ковальська,

голова ППО Горлівського інституту іноземних мов

Схожі публікації


Догори