Профспілка освітян столиці та Рада ректорів звернулися міського голови щодо пільгового проїзду учнів та студентів

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України та Рада ректорів Київського вузівського центру підписали спільний лист-звернення до Київського міського голови Віталія Кличка щодо забезпечення пільгового проїзду у міському громадському транспорті для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів (курсантів невійськових) закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Впровадження та функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду в м. Києві не повинно бути перешкодою у забезпеченні студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійно-технічної освіти у забепеченні пільоговим проїздом у міському громадському транспорті.

У спільному листі-зверненні Київської міської організації Профспілки та Ради ректорів наголошено на тому, що відповідно до абз. 3 п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 5.04.1999 року №541 «Про затвердження Порядку надання пільгового проїзду учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентам (курсантам невійськових) закладів фахової передвищої та вищої освіти у міському і приміському пасажирському транспорті, міжміському автомобільному пасажирському та залізничному транспорті територією України» вирішення всіх питань, пов’язаних з наданням транспорті пільгового проїзду всіх учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів (курсантів невійськових) закладів фахової передвищої та вищої освіти, які навчаються у таких закладах освіти незалежно від форми власності, у міському пасажирському забезпечує Київська міська державна адміністрація.

Пресслужба Київської міської організації Профспілки

Схожі публікації


Догори