Перевірка студентських та учнівських квитків для користування залізничним транспортом

Перевірка студентських та учнівських квитків для користування залізничним транспортомЗ 1 жовтня 2014 року набувають чинності зміни до Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5.04.1999 р. № 541.

Нагадуємо, що запропонованими змінами передбачено проводити перевірку стосовно актуальності статусу студента вищого навчального закладу або учня професійно-технічного навчального закладу в Єдиній державній електронній базі з питань освіти для оформлення їхнього проїзду лише у міжміському залізничному транспорті.

Міністерство освіти і науки України закликає студентів та учнів перевірити відомості щодо наявності даних студентських (учнівських) квитків в Єдиній державній електронній базі з питань освіти на сайті ДП «Інфоресурс».


Якщо дані про студентські (учнівські) квитки відсутні (та/або некоректні), Міністерство освіти і науки радить студенту або учню звернутися з цього приводу до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається. В іншому випадку студенти та учні не матимуть можливості реалізувати право на пільговий проїзд у залізничному транспорті.

Відділ студентської молоді

Схожі публікації


Догори