Соціальне партнерство з Черкаським державним технологічним університетом

17 жовтня 2022 року на засідання Вченої ради Черкаського державного технічного університету завітали Петро Шевченко, голова Федерації профспілок області та Анатолій Стеценко, голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. 

Профспілкові керівники виконали почесну місію і вручили Нагрудний знак ФПУ «За розвиток соціального партнерства» Олегу Григору, ректору Черкаського державного технологічного університету. Найвищою профспілковою нагородою Олег Олександрович удостоєний за особисті заслуги в сприянні здійснення профспілками функцій щодо представництва й захисту інтересів працівників освіти. 

Анатолій Іванович також нагородив Подякою обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України первинну профспілкову організацію Черкаського державного технологічного університету, в особі – голови Василя Загороднього, за проведену результативну роботу в складних умовах сьогодення щодо літнього оздоровлення членів Профспілки та їхніх дітей влітку 2022 року.

Дякуємо Олегу Олександровичу та Василю Володимировичу за співпрацю й бажаємо подальших професійних успіхів на благо української освіти та профспілкового руху!

 

Черкаська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори