Палке серце позашкільника

24 лютого 2022 року Україна прокинулася від звуків вибухів – повномасштабна війна постукала в домівки українців. Тепер усі ми знаємо, що таке «правило двох стін», уміємо розрізняти типи обстрілів за звучанням, «звикли» спати у підвалах та бомбосховищах. Ми об’єдналися заради допомоги тим, хто стоїть за всіх нас на передовій. Завдяки нам про сміливість українців дізнався увесь світ – він бачить, що кожен громадянин виборює перемогу на своєму фронті. 

Ми впевнено тримаємо наш освітянський фронт. І сьогодні, як ніколи раніше, відчуваємо потребу у прояві людських чеснот: милосердя, співчуття, допомога ближньому, підтримка та піклування. Особливо вразливими у часи випробувань є діти та літні люди. Війна лише загострила наші почуття, об’єднала нас, згуртувала і зміцнила усіх українців. 

У нашому Центрі позашкільної освіти ім. О.Разумкова (м. Бердичів)  існують гарні традиції, пов’язані із вшануванням педагогів-позашкільників. Це традиційні зустрічі поколінь, які ми проводимо навіть і в такий непростий час, зустрічі з колегами, які своє життя присвятили одній з найважчих, мабуть, професій – професії педагога, який повинен мати велике серце та безмежну любов до дітей, володіти вмінням передати свій досвід молоді, тим, хто крокує у майбутнє. Надзвичайно важливо сьогодні бути разом, підтримувати один одного і надихати на добрі справи. 

Цьогоріч наша зустріч була по-особливому чуттєвою, теплою і дуже необхідною для усіх: і досвідчених майстрів педагогічної ниви, і педагогів-новаторів і молодих колег, які розпочинають свою педагогічну діяльність.

Кожен педагог-позашкільник - це уособлення досвіду і професіоналізму, таланту і творчості, доброти і любові. І як приємно було знову зустріти у нашому Центрі позашкільної освіти ім. О.Разумкова на традиційній зустрічі поколінь наших дорогих колег: Наталію Лубківську, Валентину Кузьміну, Дмитра Литвиненка, Людмилу Ярославець, Тетяну Ковальчук, Галину Спринчан, Анатолія Смичка. Вони залишились серцем і душею з позашкіллям, вони і досі вболівають за нас, радіють нашим перемогам і досягненням, переймаються нашими проблемами.   Кожен з них – це яскрава і неповторна сторінка історії нашого закладу. Їх палке серце позашкільника і досі випромінює любов і вірність своїй професії.

Дружня, невимушена атмосфера, приємні спогади, перегляд фотографій, вітання та подарунки, пісні та душевні розмови… Так непомітно спливав час, залишаючи гарні враження, позитивні емоції і надію на майбутні зустрічі.

Дякуємо вам, корифеї бердичівського позашкілля! 

Пишаємось вами і рівняємось на вас! Разом до Перемоги!

Олена Боровська, 

директор Центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова

Ольга Морозова, 

голова ППО Центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова

Схожі публікації


Догори