Відбулося засідання президії

15 жовтня 2008 р. у м. Києві відбулося засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. У засіданні взяли участь: голова Профспілки Леонід Сачков, його заступники – Георгій Труханов і Євгеній Нікітюк, члени президії та відповідальні працівники виконавчого апарату ЦК Профспілки. На порядку денному стояли такі основні питання:
1. Про роботу профспілкових комітетів Луганської обласної організації Профспілки щодо виконання положень Галузевої угоди в частині нормування оплати праці та житлово-побутового забезпечення працівників освіти (повністю постанова президії ЦК Профспілки у розділі "Офіційні документи, повідомлення) .
2. Про стан здійснення громадського контролю зо додержанням законодавства про працю виборними органами Житомирської обласної організації Профспілки (повністю постанову президії ЦК Профспілки див. у розділі "Офіційні документи, повідомлення).
3. Про стан спільної роботи профкомів та керівництва санаторіїв-профілакторіїв ВНЗ Дніпропетровської області з оздоровлення працівників освіти та студентів, раціонального використання коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

'Відбулося'Відбулося

Служба звязкв галузевої Профспілки
з громадськістю та ЗМІ
0
23 жовтня 2008
4 700

Схожі публікації


Догори