Свято спорту і бадьорості духу

Свято спорту і бадьорості духу27 вересня 2012 року стартували змагання на Кубок ЦК Профспілки зі спортивного туризму, що традиційно проводить ЦК Профспілки спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і Федерацією спортивного туризму України.

Цьогоріч змагання відбуваються поблизу с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області. На свято спорту прибули 15 команд із різних куточків України.

В урочистому відкритті заходу взяли участь заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України Євгеній Нікітюк, Президент Федерації спортивного туризму України, народний депутат України Анатолій Матвієнко, заступник начальника управління освіти Вінницької ОДА Андрій Лисак, голова Вінницької обласної організації Профспілки Сергій Пугачов, гості та учасники змагань.

Головними завданнями змагань є:

– популяризація спортивного туризму як засобу зміцнення здоров’я формування у спілчан, особливо у студентської молоді, усвідомлення необхідності повсякденного дотримання здорового способу життя;

– перевірка та підвищення рівня технічної і тактичної майстерності спортсменів;

– визначення найсильніших команд та окремих спортсменів серед освітян;

– сприяння підвищенню безпеки змагань та підготовки до участі у туристських спортивних походах.

У програмі змагань передбачена особиста і командна першість із водного, велосипедного та пішого туризму, а також конкурси туристських бівуаків, художньої самодіяльності та яскравий фотоконкурс.


Відділ гуманітарних, майнових питань


Свято спорту і бадьорості духуСвято спорту і бадьорості духу

Свято спорту і бадьорості духуСвято спорту і бадьорості духу

Свято спорту і бадьорості духуСвято спорту і бадьорості духу

Схожі публікації


Догори