Відбулося засідання президії

У Києві, в Будинку спілок, 19 травня 2009 року відбулося чергове засідання президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Вів засідання голова Профспілки Леонід Сачков.

Відповідно до порядку денного учасники засідання розглянули чотири основних питання.

“Про роботу Івано-Франківської обласної організації, студентських профспілкових організацій ВНЗ області щодо захисту права на належні умови для здобуття якісної вищої освіти” – такою була тема виступу голови Івано-Франківської обласної організації профспілки Мирослава Габорака. Його доповнив і відповів на запитання учасників завідувач відділом студентської молоді апарату ЦК Профспілки Сергій Романюк, який вивчав це питання на місці.

Члени президії ознайомилися з матеріалами роботи профспілкових організацій галузі з питань забезпечення оздоровлення і відпочинку дітей освітян у літній період 2009 року; підсумками Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки України, що проводився у 2008 році (спільно з Колегією МОН України); з інформацією про нагородження профспілкових працівників та профактивістів почесними нагородами Федерації профспілок України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Учасники засідання, заслухали виступи, розглянули матеріали, які їм були представлені, і після всебічного і глибокого обговорення прийняли відповідні постанови.

Голова Профспілки Леонід Сачков і його заступник Георгій Труханов поінформували учасників засідання про хід колективного трудового спору між Федерацією профспілок України і Кабінетом Міністрів України та виконання рішень VI пленуму ЦК Профспілки.

На засіданні було також розглянуто декілька питань внутрішньоспілкового життя і ухвалено відповідні рішення.

Служба зв’язків галузевої профспілки
з громадськістю та ЗМІ
0
19 травня 2009
3 197

Схожі публікації


Догори