Суд розпочав розгляд апеляційної скарги Профспілки

Суд розпочав розгляд апеляційної скарги Профспілки18 грудня 2014 року Київський апеляційний адміністративний суд розпочав розгляд апеляційної скарги Профспілки працівників освіти і науки України на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 10 вересня 2014 року у справі про визнання протиправними та скасування постанов КМУ від 25.03.2014 № 88 та № 89 (про надбавки вчителям за престижність праці та бібліотекарям за особливі умови праці).

У судовому засіданні розглянуто заявлені представником Профспілки клопотання про витребування з Печерського РУ ГУ МВС України в м. Києві матеріалів досудового розслідування згідно із заявою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України про вчинення злочину посадовими особами Міністерства фінансів України, інших міністерств та відомств при прийнятті Кабінетом Міністрів України постанов від 25 березня 2014 року № 88 та № 89, а також клопотання про призначення по справі фінансово-економічної експертизи.

У зв’язку з неявкою в судове засідання представника Кабінету Міністрів України, а також для вирішення заявлених Профспілкою клопотань розгляд справи відкладено на 29 січня 2015 року.

Юридичний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори