VI Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015»

VI Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015»12 березня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття Шостої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015».

Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом в Україні, який представляє найбільшу кількість національних вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів післядипломної педагогічної освіти, а також закордонних навчальних закладів та освітніх агенцій, наукових установ, підприємств, що презентують технічне обладнання та програми для впровадження в освітню практику.

На виставці будуть представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови, зокрема:

75 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;
20 – закордонних навчальних закладів та міжнародних освітніх агенцій;

495 – органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів;

134 – навчально-методичні центри професійно-технічної освіти, професійно-технічні навчальні заклади;
26 – виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, проектів, сучасних програм та рішень для галузі освіти, видавництв, освітніх порталів.

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».

Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі матимуть можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися досвідом педагогічної практики, ознайомитися з сучасними технологіями навчання.

Старшокласники та їхні батьки, студенти отримають актуальну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів, бакалаврських і магістерських програм, підготовчих університетських курсів та поставлять запитання щодо специфіки здобуття освіти в обраній країні та особливостей запропонованих навчальних програм.

Свої освітні послуги абітурієнтам запропонують провідні вищі навчальні заклади України: Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького, Національний авіаційний університет, Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», Національний технічний університет «ХПІ», Академія сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного, Національний юридичний університет ім. Я. Мудрого, Академія адвокатури України, Національний університет «Львівська політехніка», Івано-Франківський національний медичний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Університет «Крок», Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана та багато інших.

Освіту за кордоном представлятимуть: ISM Університет економіки та менеджменту (Литва), SMK Університет прикладних соціальних наук (Литва), HTMi Інститут готельного та туристичного менеджменту (Швейцарія), Ризький університет права (Латвія), Технолого-гуманітарний університет імені Казимера Пуласького в Радомі (Польща), Празький хіміко-технологічний університет (Чехія), «Унікальна Британська освіта», Campus France Ukraine та інші.

Під час проведення 47 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів освітяни й науковці з різних регіонів країни зможуть обговорити нагальні проблеми модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору, особливості вступу до вищих навчальних закладів у 2015 році.

Керівники та провідні науковці Національної академії педагогічних наук України виступлять та проведуть тематичні заходи: з актуальних проблем розвитку сучасної освіти в контексті цивілізаційних змін; забезпечення якості вищої освіти відповідно до Закону України «Про вищу освіту»; виховання, навчання і розвиток обдарованої дитини; інноваційні підходи в удосконаленні післядипломної педагогічної освіти, патріотичного виховання та формування міжкультурних комунікацій у дітей та учнівської молоді як основи створення гармонійного громадянського суспільства; упровадження нових технологій у підготовку робітничих кадрів в умовах ринкового виробництва.

Виставка триватиме до 14 березня 2015 року.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
0
13 березня 2015
2 530

Схожі публікації


Догори