ФПУ скликає Всеукраїнські збори голів первинних профспілкових організацій

ФПУ скликає Всеукраїнські збори голів первинних профспілкових організацій30 листопада 2015 року у Києві відбудуться Всеукраїнські збори голів первинних профспілкових організацій.

Основне питання зборів – це завдання Федерації профспілок України щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок в умовах реформ і європейської інтеграції.

Відбудеться принципова розмова щодо сучасного соціально-економічного становища в країні, перспектив вирішення найболючіших питань, що турбують більшість трудівників і громадян України, а також напрацювання тактики дій профспілок на сучасному етапі, визначення перспектив модернізації профспілкової діяльності.

На захід з усієї України прибудуть понад 1000 учасників – голів первинок, які представляють трудові колективи, великі промислові підприємства провідних галузей вітчизняної економіки.

На збори запрошені Прем’єр-міністр України А.Яценюк, керівники галузевих міністерств та відомств, лідери всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань, представники міжнародних організацій.

За результатами роботи буде прийнято резолюцію з вимогами до Парламенту, Президента України, Уряду.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

0
27 листопада 2015
2 211

Схожі публікації


Догори