Відпустка музичного керівника ДНЗ

Відпустка музичного керівника ДНЗ – Якої тривалості має надаватися щорічна основна відпустка музичному керівникові дошкільного навчального закладу комбінованого типу, якщо він працює з дітьми 4 груп  загального розвитку і 2 групами для дітей з порушеннями мовлення та психічного розвитку?

–  Тривалість відпустки педагогічним працівникам дошкільних навчальних закладів визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.1997 р. № 346 «Про затвердження Порядку надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам».

Згідно з приміткою 1 розділу «Дошкільні навчальні заклади» Порядку щорічна основна відпустка тривалістю 56 календарних днів надається музичним керівникам дошкільних закладів загального типу, якщо вони обслуговують групи, в яких не менш як 50 відсотків дітей, які потребують корекції фізичного і психічного розвитку або якщо в цих закладах укомплектовано не менш як 50 відсотків таких груп.

В інших випадках тривалість щорічної відпустки музичних керівників становить 42 календарних дні.

Тож зважаючи, що музичний керівник працює з дітьми 4 груп загального типу та дітьми 2 груп компенсуючого типу, що менше 50 відсотків, то щорічна відпустка надається тривалістю 42 календарних дні.

 

Управління соціально-економічного захисту

Схожі публікації


Догори