Всеукраїнські змагання з шахів – перемога у Чернігівчан!

3 березня 2018 року Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України завершилися.

У спортивному святі взяли участь понад 70 гравців, серед яких – 23 вчителі загальноосвітніх навчальних закладів та 5 директорів шкіл; 11 викладачів та працівників вищих навчальних закладів; 16 тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл; 15 керівників гуртків і працівників позашкільних навчальних закладів та два пенсіонери. 

Урочисту церемонію закриття провели Любов Гарбаренко – заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України, Юрій Пепа – головний суддя змагань, арбітр ФІДЕ і члени Головної суддівської команди.

Любов Гарбаренко щиро подякувала усім учасникам і закликала залучати молодь до освітянських змагань, адже починаючим шахістам є чому повчитися у спортсменів із багаторічним досвідом. І після ознайомлення з протоколом засідання суддівської колегії, який зачитав головний секретар змагань, судді I-ї категорії Анатолій Кабанов, розпочалася урочиста частина й нагородження переможців та призерів.

Отож, за підсумками трьох днів змагань переможцями у командному заліку визнано команду Чернігівської області, яку нагородили дипломом, кубком та грошовою премією у розмірі 5000 гривень, а учасників – дипломами та золотими медалями.

ІІ місце та срібло здобула команда Одеської області (їх нагороджено дипломом, кубком та грошовою премією у розмірі 4000 гривень, а кожен учасник отримав диплом та срібну медаль). 

ІІІ місце та бронзу в командному заліку здобула команда міста Києва, яка отримала диплом, кубок та грошову премію у розмірі 3500 гривень, а кожного учасника нагороджено дипломом та бронзовою медаллю.

IV місце у командному заліку посіла команда із Закарпатської області, V місце отримала команда Сумської області, а VI місце у команди із Рівненської області.

За активну участь у змаганнях із шахів було відзначено команди та учасників із Волинської, Житомирської, Черкаської, Луганської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Миколаївської, Київської, Донецької, Чернівецької та Тернопільської областей.

Головною суддівською колегією за пропозицією представників команд було прийнято рішення про додаткове відзначення в особистому заліку за кращі показники на дошках серед чоловіків та жінок.

Так, ІІІ місце на 2-й чоловічій дошці здобув Владислав Рогоз (член команди Сумської області), ІІ місце на 2-й чоловічій дошці здобув Сергій Онищук (член команди Івано-Франківської області), І місце на 2-й чоловічій дошці здобув Іван Куцик (член команди Івано-Франківської області).

ІІІ місце на 1-й чоловічій дошці здобув Андрій Шанковський (член команди Івано-Франківської області), ІІ місце на 1-й чоловічій дошці здобув Роман Тісевич (член команди Одеської області), І місце на 1-й чоловічій дошці здобув Спартак Височин (член команди міста Києва).

Серед жінок ІІІ місце на 2-й жіночій дошці здобула Тетяна Портянко (член команди Волинської області), ІІ місце на 2-й жіночій дошці здобула Галина Сиротюк (член команди Донецької області), І місце на 2-й жіночій дошці здобула Ліна Петренчук (член команди Житомирської області).

ІІІ місце на 1-й жіночій дошці здобула Олена Черняк (член команди Волинської області), ІІ місце на 1-й жіночій дошці здобула Марія Кухтин (член команди Львівської області), і І місце на 1-й жіночій дошці здобула Євгенія Майборода (член команди Чернігівської області).

Усі переможці на дошках отримали дипломи ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та набори шахів за перші місця.

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України висловлює подяку організаціям-партнерам – Федерації шахів України, Громадській організації «Шаховий центр» та колективу ДПЗОВ «Пуща-Водиця» – за сприяння у організації та проведенні змагань.

Щиро вітаємо усіх переможців та призерів! 

Бажаємо успіхів, добра, творчої наснаги та вдосконалення своїх практичних навичок та майстерності! Спорт і Профспілка об’єднує!

Завантажити протоколи змагань komandnye-mesta-po-doskam.pdf [524.03 Kb][44] Завантажити Переглянути документ онлайн  

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори