Уряд налаштований на конструктивний діалог із профспілками

Про це йдеться у листі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до Голови ФПУ Григорія Осового.

Прем’єр-міністр наголосив, що об’єднання зусиль державної влади, бізнесу та суспільства є основою як для подолання викликів сьогодення у вигляді пандемії та економічної кризи, так і для реалізації довгострокових завдань соціально-економічного розвитку держави та благополуччя її громадян.

Він підкреслив, що у ході розроблення Програми діяльності Кабінету Міністрів України, головним було визначено прагнення сформувати основу для подальшого підвищення рівня добробуту населення шляхом повноцінного розвитку всіх секторів економіки. З метою поетапного досягнення економічного зростання триває робота щодо розроблення Плану пріоритетних дій Уряду на 2020 рік та Середньострокового плану дій Уряду на 2021 – 2023 роки, що включатимуть деталізовані заходи із визначенням виконавців і строків реалізації, а також розрахунків вартості здійснення таких заходів.

Глава Уряду запропонував профспілкам долучитися до цієї роботи, надавши Кабінетові Міністрів або безпосередньо відповідним міністерствам детальні пропозиції та розрахунки фінансових витрат і передбачуваного ефекту.

«Сподіваюся на конструктивний діалог», – наголосив у листі Прем’єр. 

Завантажити документ uryad_fpu.pdf [63.66 Kb][65] Завантажити Переглянути документ онлайн  
 

За матеріалами – ФПУ 

Схожі публікації


Догори