Навчання на окупованих територіях — як завершити семестр?

Заступник Атмосферної школи Захар Симчич у телемарафоні «Єдині новини» розповів про те, як можна завершити навчальний рік навіть на окупованих територіях.

До відома

Для сприяння розвитку в Україні якісного дистанційного навчання, а також формування та підтримки його високих стандартів, МОН і ТОВ «Атмосферна школа» підписали меморандум про співробітництво строком на 5 років.

Співпраця сприятиме обміну досвідом, формуванню громадської підтримки та просвітництва у сфері дистанційної освіти. Спільна робота МОН і Атмосферної школи позитивно вплине на розширення доступу до сучасного навчального контенту для всіх українських школярів незалежно від країни перебування та соціальної групи. Крім цього, меморандум сприятиме підвищенню рівня володіння цифровими інструментами та задоволенню потреби суспільства в якісній дистанційній освіті.

Атмосферна школа – високотехнологічний заклад дистанційної освіти. Школа є ліцензованим освітнім закладом і має право надавати свідоцтва про загальну середню освіту державного зразка.


За матеріалами – «Вікна-Новини»

Схожі публікації


Догори