Вчитель року – 2023 на Тернопільщині

Голова обласної організації Людмила Мокей взяла участь в нагородженні лауреатів другого етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». 

Цьогоріч освітяни змагалися у чотирьох номінаціях: «Захист України», «Фізична культура», «Початкова освіта», «Основи здоров’я».

Вітаючи учасників конкурсу, вона зазначила, що цей захід завше гуртує розумних, талановитих, найкращих учителів, котрі не тільки навчають наших дітей, але й мають сміливість ділитися своїм досвідом з колегами, демонструвати свої вміння, змагатися та яскраво представляти освітян Тернопілля на всеукраїнському рівні. 

Також висловила особливу вдячність тим педагогам, які підтримують профспілковий рух, зберігають його єдність, розуміючи, що завдяки цьому галузева Профспілка має достатньо сил і можливостей для відстоювання прав освітян в сучасних умовах, надання підтримки усім, хто цього потребує. 

«Наші освітяни добре розуміють, коли гуртом і разом, то перемога завжди буде – чи то на шляху захисту своїх прав, чи у боротьбі із ворогом»,– підсумувала очільниця обласної організації Людмила Мокей, вручаючи подяки та грошові винагороди учасникам конкурсу – членам профспілки.


 

Тернопільська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори