Конкурс «Учитель року-2022» відкрив нові обрії, можливості та імена в освітньому літописі Донеччини

Всеукраїнський   конкурс «Учитель року» – це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким   необхідне відчуття особистого успіху. З метою виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників, піднесення ролі вчителя в суспільстві та підвищення престижу професії педагога в перший тиждень лютого пройшов фінальний етап фахового змагання. 

4 лютого 2022 року в актовій залі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в режимі онлайн вітали  учасників І етапу Всеукраїнського фахового конкурсу «Учитель року-2022» в Донецькій області. 

Протягом майже трьох місяців кращі вчителі правознавства, інформатики, біології та мистецтва територіальних громад області демонстрували свої знання, вміння, творчість та креативність. 

З вітальними словами до учасників фіналу звернулися Юлія Бурцева, в.о. ректора Донецького ОІППО, Тетяна Заморська, голова Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України і побажали всім учасникам зустрічі натхнення, віри в себе, успіхів та нових творчих досягнень!

Члени журі відзначили педагогічний талант представників педагогічної спільноти Донеччини демонструвати високий рівень професійної майстерності і ерудицію, креативно розв’язувати навчально-методичні завдання, уміло ділитися власними надбаннями та цікавими педагогічними знахідками, налагоджувати конструктивну взаємодію між учасниками освітнього процесу.

Вітаємо наших учасників та лауреатів заключного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022», пишаємося їхніми досягненнями і щиро бажаємо нових професійних  злетів, цікавих  ідей та успіху на педагогічній ниві.

Найсильніші переможці ж будуть представляти освіту Донеччини на всеукраїнському рівні. Ми всі вболіваємо, підтримуємо, тримаємо кулачки!

Тож нехай участь у конкурсі «Учитель року» надихає кожного освітянина на творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті!


Донецька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори