Володимир Зеленський та Роберта Мецола зустрілися зі студентами університетів Львова

4 березня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася зустріч студентів ЗВО міста Львова з Президентом України Володимиром Зеленським та Президенткою Європейського Парламенту Робертою Мецолою. 

У заході взяло участь студентство Львівського національного університету імені Івана Франка, Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Львівського національного університету природокористування. 

Студенти мали можливість поставити свої питання Володимиру Зеленському та Роберті Мецолі. 

Найбільш актуальними темами стали: 

  • відбудова українських міст; 
  • переломні події 2022 року; 
  • членство України в ЄС та НАТО; 
  • розвиток освіти, науки та медицини; 
  • участь студентів у зміцненні Української Держави. 

У ході спілкування зі студентами, Володимир Зеленський наголосив, що наше студентство – це минуле, сучасне і майбутнє для потужної незалежної держави. 

Президентка Європейського Парламенту Роберта Мецола запевнила усіх присутніх, що Європейський Союз є також і їхнім домом, а усі країни докладуть максимальних зусиль, щоб незабаром ми стали повноправними членами ЄС.

 

М. Спересенко,

 Львівський національний університет імені Івана Франка,

Фото – ЛНУ імені Івана Франка

Схожі публікації


Догори