Флеш-моб «Ангели надії» на географічному факультеті ЛНУ імені Івана Франка

Флеш-моб «Ангели надії» на географічному факультеті ЛНУ імені Івана ФранкаСтуденти різних факультетів і коледжів Львівського національного університету імені Івана Франка активно долучаються до участі у флеш-мобі «Ангели надії», що відбувається у рамках проекту «З Україною в серці творимо дива».

Обереги для солдатів уже виготовляли філософи, філологи, біологи, студенти Педагогічного та Природничого коледжів, а нещодавно їхню естафету перейняли географи.

Під пильним оком мисткині Ірини Бердаль-Шевчик студенти географічного факультету виготовили 34 ангелики і до кожного прикріпили лист-побажання для військових, які мужньо захищають українські території на Сході нашої країни.

«Ми хочемо підтримати нашу армію, і надіємось, що такий маленький сюрприз підніме бойовий дух військових і вони пам’ятатимуть, що ми тут віримо у них і нашу спільну перемогу», – зазначила учасниця флеш-мобу студентка Таня Павелко.

З надією, що цей власноруч виготовлений оберіг збереже солдатське життя, на початку листопада 2014 року львівські волонтери повезли їх на Схід України, щоб передати військовим.

Прес-центр ЛНУ імені Івана Франка

Схожі публікації


Догори