Подарунки дітям дитячого будинку

Подарунки дітям дитячого будинкуУ щільному ряду Новорічних та Різдвяних свят не перестаєш надіятись на диво. Щиру віру у серці, що у новорічні свята чудеса обов’язково збуваються, мають діти.

Чудовий сюрприз вихованцям Уманського дитячого будинку для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку змішаного компенсуючого типу зробили студенти, аспіранти та викладачі природничо-географічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Відвідавши заклад з ініціативи співробітників науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта», вони привітали співробітників та їх вихованців зі святами.

Діти, одержавши у подарунок альтернативні новорічні ялинки, виготовлені студентами нашого університету, із цікавістю їх розглядали. Захоплення маленьких підопічних дитячого будинку викликав оригінальний велетенський сніговий, створений із 450 пластикових стаканчиків. Гості із радістю водили з дітьми хороводи біля новорічної ялинки.

Такий захід відбувся вже вчетверте. Природничо-географічний факультет підтримує власну ініціативу, що стала вже традицією - дарувати дітям вироби, відібрані за результатами щорічної традиційної виставки альтернативних ялинок.

Прес-центр Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини


Подарунки дітям дитячого будинку Подарунки дітям дитячого будинку

Схожі публікації


Догори