Новорічні свята по-одеськи

Новорічні свята по-одеськиТрадиційно до Нового року і Різдва в закладах освіти влаштовують свята для дітей та онуків спілчан, безпосередню участь в організації яких беруть профспілкові організації.

«Новорічні пригоди в палаці» – такі пізнавально-розважальні квести були проведені в Одеському будинку вчених з 21 грудня 2013 року по 5 січня 2014 року, в яких загалом взяли участь близько 800 маленьких одеситів віком від 3 до 10 років.

Палац графів Толстих відомий не тільки розкішним оздобленням своїх залів, а й легендами про скарби, привидів, Дух графині, яка танцює в Білій залі. Діти поринули в казкову мандрівку-квест по найкрасивіших та найтаємничіших місцях палацу в супроводі професійних аніматорів, які постали в образах улюблених казкових героїв.

За сюжетом малечі необхідно було повернути вкрадений найголовніший скарб – новорічний настрій Діда Мороза та Снігуроньки. У пошуках його вони блукали лабіринтами, прихованими сходами, зустрічали на своєму шляху міфічних персонажів.

Квест став для дітей можливістю потрапити до дивовижного світу казки з іграми, конкурсами, танцями біля ялинки та солодкими подарунками.

Масове і яскраве свято малечі подарували в Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова. Понад 300 дітей разом з батьками зібралися в актовому залі, де на сцені для них виступали дитячі хореографічні колективи, фокусник, розігрувався спектакль – новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, Кощеєм Безсмертним та Бабою Ягою.

Маленькі глядачі активно залучалися до конкурсів та ігор, а в кінці свята отримали солодкі подарунки. Організацію та фінансову підтримку святкового дійства для дітей взяв на себе профком працівників ОНУ ім. І.І. Мечникова.

Новорічний ранок у найкращих традиціях минулих років улаштував дітям працівників профком Одеського національного економічного університету.

Традиційно на свято були запрошені артисти Російського драматичного театру м. Одеси, які проводили для маленьких учасників конкурси, водили хороводи, співали пісні. На новорічний ранок прийшли близько 100 дітей та онуків працівників університету.

Усі залишилися задоволені влаштованим для них святом, отримали чимало позитивних вражень, а також подарунки від профкому.

Новорічні святкові заходи завершилися, але в дітей та їх батьків залишилися приємні спогади та позитивні враження.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеського обкому Профспілки



Новорічні свята по-одеськиНоворічні свята по-одеськи

Новорічні свята по-одеськи

Схожі публікації


Догори