Студенти ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка подарували дітям свято

Студенти ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка подарували дітям святоЩороку в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях батьки хочуть бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка також не лишились осторонь.

25 травня університетська молодь за підтримки первинної профспілкової організації студентів вишу провели в Міському парку культури і відпочинку акцію «Світ юнацтва – світу дитинства».

У рамках заходу відбувся туристично-краєзнавчий квест, конкурс малюнку на асфальті «Сяйте, усмішки, сонцем зігріті», сімейно-спортивне змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», конкурс капелюшків.

Окрім того, кожен факультет університету підготував власні цікавинки та майстер-класи, показові виступи студентів Інституту історії та факультету фізичного виховання зі спортивного туризму, фехтування, стрільби з лука.

Гарний настрій учасникам акції забезпечили виступи творчої учнівської та студентської молоді, що відбувалися зі сцени розташованої поруч. Особливо малечі сподобалось безкоштовне відвідування всіх атракціонів парку та порція морозива у дарунок.

У дівчат великий ажіотаж викликала можливість зробити гарну та стильну зачіску. Цю послугу надавали представниці первинної профспілкової організації студентів ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка.

Ірина Левицька-Сосімович
голова ППО студентів ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка


Студенти ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка подарували дітям святоСтуденти ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка подарували дітям свято

Студенти ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка подарували дітям свято

Схожі публікації


Догори