Освіта Київщини – це якість і доступність

Освіта Київщини – це якість і доступність29 серпня 2012 року у м. Києві відбулась традиційна, щорічна педагогічна конференція працівників освіти Київської області, яка проходила під гаслом «Освіта Київщини – це якість і доступність».

Участь у роботі конференції взяли Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Цикалюк, голови РДА, міські голови, ректори ВНЗ, керівники закладів освіти, педагоги, профспілковий актив області.

Головуючий на зібранні – голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк – наголосив, що в області успішно реалізуються національні та обласні освітні програми, які дають змогу дітям отримувати якісну освіту, мати доступ до сучасних інформаційних технологій, розвивати свої творчі та інтелектуальні здібності. Зокрема, чільне місце займають та успішно виконуються такі освітянські соціально-економічні проекти як «Інтернет у кожній школі», «Дім – автобус – школа», що забезпечують кожній дитині рівний доступ до якісної освіти та інші.

Анатолій Присяжнюк оприлюднив ідею про початок роботи щодо встановлення в кожному навчальному закладі камер відеоспостереження, з метою забезпечення контролю за організацією навчально-виховного процесу.

Очільник столичної області подякував освітянам Київщини за самовіддану просвітницьку працю, високий професіоналізм, наполегливість у вихованні нових громадян України.

Основним лейтмотивом виступаючих в обговоренні доповіді були твердження щодо успішного проведення у минулому навчальному році Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику», до якої долучились широкі кола державних, освітніх установ, меценатів, громадськості та батьків.
Це сприяло створенню в області у 2012-2013 навчальному році сприятливих умов для навчання шестирічок під час адаптаційного періоду і забезпеченню успішного впровадження з 1 вересня у початковій школі нового Державного стандарту початкової загальної освіти та нових навчальних програм.

Учасники одностайно прийняли ухвалу конференції. У рамках проведення конференції також відбулося нагородження переможців обласного етапу конкурсу «Вчитель року-2012». З вітаннями до учасників зібрання звернулися вихованці навчальних закладів Київщини.


Київська обласна організація Профспілки



Освіта Київщини – це якість і доступністьОсвіта Київщини – це якість і доступність

Освіта Київщини – це якість і доступністьОсвіта Київщини – це якість і доступність

Освіта Київщини – це якість і доступністьОсвіта Київщини – це якість і доступність

Схожі публікації


Догори