«Кубок Київської області зі шкільного футболу» – у Броварчан

«Кубок Київської області зі шкільного футболу» – у БроварчанНаприкінці жовтня у м .Буча відбулася непересічна подія в житті дитячого футболу Київщини – фінал Кубку Київської області зі шкільного футболу.

Змагання пройшли за підтримки голови Київської обласної федерації футболу А.Й. Присяжнюка та з метою популяризації здорового способу життя, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, популяризації та розвитку футболу.

Фінал змагань тримав інтригу до самого кінця. Футболісти із Фастова, ведучи в рахунку 1:0, не змогли втримати переможний рахунок та припустившись однієї прикрої помилки, отримали м’яч у відповідь від гравців з Броварів. І рахунок внічию утримався до кінця зустрічі юних володарів м’яча.

Все було вирішено в серії післяматчевих пенальті. У ній влучнішими виявилися гравці з Броварів. Показавши клас вони й перемогли з рахунком «5:3» та посіли переможне І місце в змаганнях. Другими стали фастівці, а третіми – учні Вишгородського району.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів та натхненної гри!

За матеріалами Київської обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори