Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Чернігівської області

Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Чернігівської області29 серпня 2013 року у м. Прилуки відбулася конференція педагогічних працівників Чернігівської області щодо підсумків розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2012-2013 навчальному році, виконання доручень Президента України з підготовки до 2013-2014 навчального року та визначення основних завдань із впровадження Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах з 1 вересня 2013 року.

Перед початком заходу делегації педагогічних працівників з усіх районів та міст області ознайомились з роботою навчальних закладів міста та мали змогу на власні очі побачити, як освітяни Прилук впроваджують інноваційні підходи і технології в навчально-виховний процес та досягають високих рейтингів у динаміці найважливіших показників освітньої галузі.

Участь у заході взяли голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика, народний депутат України, радник Президента України Михайло Чечетов, народний депутат України Владислав Атрошенко, Прилуцький міський голова Юрій Беркут, голова Прилуцької районної державної адміністрації Олег Власенко, голова Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Матвеєва, заступники голів райдержадміністрацій і міських голів з гуманітарних питань, начальники управлінь облдержадміністрації, працівники управління освіти і науки, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, завідуючі методкабінетами районних (міських) відділів і управлінь освіти, голови райкомів (міськкомів) профспілки, керівники та педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих педагогічних навчальних закладів, шкіл-інтернатів, інших підвідомчих освітніх установ, представники засобів масової інформації.

Відкрив роботу конференції начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, який підбив підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2012-2013 навчальному році, ознайомив учасників заходу з основними досягненнями, здобутками та змінами, які відбулись в освітній галузі регіону.

Володимир Хоменко, звертаючись до освітянського загалу Чернігівщини, зазначив, що проведення обласної конференції є гарним приводом для того, щоб не тільки обговорити проблеми, що існують, а й спільно відпрацювати основні шляхи, які б сприяли покращенню стану розвитку освітньої галузі області в цілому та наданню освіти вищої якості кожній дитині – незалежно від того, в якій школі вона навчається – сільській чи міській.

Позицію Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки області щодо основних питань порядку денного конференції було доручено озвучити Тетяні Заголій – голові Прилуцької міської організації Профспілки.

Представники освітніх закладів області поділились з присутніми своїм баченням роботи у новому навчальному році, ознайомили колег зі своїми досягненнями, досвідом та проблемними моментами організації навчального процесу.

Кращі представники педагогічних колективів області були відзначені почесними грамотами обласної ради, управління освіти і науки облдержадміністрації та обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Віталій Копиш,
Чернігівська обласна організація Профспілки



Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Чернігівської областіТрадиційна серпнева конференція педагогічних працівників Чернігівської області

Схожі публікації


Догори