Вивчаємо стан готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти

Вивчаємо стан готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освітиПротягом серпня 2012 року освітяни Чернігівської області братимуть участь у заходах в рамках Всеукраїнській акції «Нові стандарти – нова школа».

Зокрема, з 7 до 14 серпня делегація Київської області відвідає навчальні заклади Чернігівщини, а вже з 15 до 21 серпня представники нашої області ознайомляться зі станом готовності до впровадження нових стандартів початкової освіти в Сумській області.

До складу делегацій включаються: начальник відділу освіти райдержадміністрації, начальник управління освіти міської ради, голови районної (міської) організації профспілки працівників освіти, завідуючого районним методичним кабінетом. Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України проінформувала районні (міські) організації про їх обов’язкову участь у роботі згаданих робочих груп.

Протягом візитів члени робочих груп вивчатимуть стан готовності навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової освіти в 2012-2013 навчальному році. Для якісного проведення дослідження і подальшого аналізу результатів, був підготовлений детальний перелік питань, які охоплюють різні аспекти діяльності загальноосвітніх навчальних закладів.


Віталій Копиш, Чернігівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори