Свято на честь освітян Мелітополя

Свято на честь освітян МелітополяНа початку жовтня педагоги Мелітопольського району відзначали своє професійне свято – День вчителя.

Як завжди, захід зібрав разом кращих представників освітянської родини, вдячних учнів та представників районної і обласної влади.
Першою від імені начальника районного відділу освіти Тетяни Безбородих присутніх привітала виконуюча обов’язки начальника Наталя Горєва. У вітальній адресі Тетяна Безбородих побажала вчителям здоров’я, невичерпних сил та творчої наснаги.

Депутат Запорізької обласної ради Євген Балицький, під час свого виступу наголосив на суспільній важливості педагогічної професії: «Ви наша остання лінія оборони на фронті виховання. Нажаль, у сучасному світі втратили свою значимість більшість моральних цінностей. Тому ви є запорукою виховання гідних членів суспільства».

Голова Мелітопольської райдержадміністрації Валерій Горбань також зазначив, що саме від вчителів залежить майбутнє нашого краю.
Традиційно День вчителя є підсумком досягнень педагогів за минулий навчальний рік. Цьогорічне свято не стало виключенням. Вчителі, які своєю невтомною працею зробили великий внесок у розвиток районної освітньої системи були нагороджені подяками райради та грамотами райдержадміністрації і обласними відзнаками.

У святковий день голова районної ради Юрій Єсипенко побажав освітянам добра та достатку, вдячних учнів, а також щоб кожен день вчителів розпочинався з усмішки. Він також доповнив свої привітання вручення подяк та грамот.

На плечах педагогів лежить нелегке завдання – виховати гідних громадян, які б славили нашу країну. Голова районної організації Профспілки працівників освіти та науки України Марія Тєтєріна зазначила, що в цій нелегкій справі педагоги не одинокі: «Хочу висловити вдячність нашій молодій команді райдержадміністрації на чолі з головою Мелітопольської райдержадміністрації Валерієм Горбанем, а також голові Мелітопольської районної ради Юрію Єсипенку, які завжди підтримують педагогів. Не зважаючи на труднощі, ми постійно поповнюємо матеріально-технічну базу навчальних закладів. Все це - завдяки увазі районних очільників до освітньої системи».

Освітяни – це особливі люди, які заради добробуту вихованці жертвують власними силами та особистим часом, але за їх словами немає найбільшої радості, ніж відданість дітей та вдячність батьків.

Мелітопольська районна організація Профспілки


Свято на честь освітян Мелітополя

Схожі публікації


Догори