Багаторічний досвід роботи, людська шана і подяка

Багаторічний досвід роботи, людська шана і подяка18 січня 2013 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулася міжнародна наукова конференція «Актуальні проблеми методології та методики навчання фізико-математичних дисциплін».

Вона відбулася з нагоди 80-ї річчя від дня народження та 60-ї річниці науково-педагогічної і громадської діяльності Голови ради трудового колективу та профспілки викладачів і співробітників університету, завідувача кафедри методології і методики навчання фізико-математичних дисциплін, професора, академіка Академії наук вищої освіти України, заслуженого професора університету, заслуженого працівника освіти України Івана Тихоновича Горбачука.

У ході конференції ювіляру вручили нагороди від Ректорату НПУ імені М.П. Драгоманова, Міністерства освіти і науки молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України, Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України, громадської організації «Просвіта», Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та ін.

Із вступним та вітальним словом виступив ректор НПУ імені М.П. Драгоманова В.П. Андрущенко: «Є постаті, які єднають людей, які, як магніт притягують до себе, об’єднують конструктивною творчою ідеєю. Основні поняття, які характеризують постать Івана Тихоновича – це праця, культура, свобода».

Вручаючи почесну відзнаку ЦК Профспілки працівників освіти і науки України заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко щиро побажала Івану Тихоновичу доброго здоров’я, родинного затишку, радості та невичерпної енергії на довгі роки.

Голова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь вручив Івану Тихоновичу почесний знак імені Анатолія Тимчика за зміцнення соціального партнерства.

Особливим подарунком для ювіляра став виступ національного академічного народного хору імені Г. Верьовки.

За матеріалами Київської міської організації Профспілки


Багаторічний досвід роботи, людська шана і подякаБагаторічний досвід роботи, людська шана і подяка

Багаторічний досвід роботи, людська шана і подякаБагаторічний досвід роботи, людська шана і подяка

Багаторічний досвід роботи, людська шана і подякаБагаторічний досвід роботи, людська шана і подяка

Схожі публікації


Догори