Обласний семінар на Путильщині

Обласний семінар на ПутильщиніНаприкінці минулого тижня на теренах Путильського району відбувся обласний семінар начальників відділів та управлінь освіти, голів районних та міських комітетів профспілки, завідуючих райміськметодкабінетами «Етнодуховність, як осердя реалізації молодіжної освітньої політики краю». Основну доповідь перед учасниками зробив директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації М.Й. Бауер.

У роботі заходу також взяли участь голова Путильської райдержадміністрації В.Т. Софроняк та голова Путильської райради Д.М. Ославський.

«У злагоді і радощах шукати добрі справи» - під таким гаслом було презентовано роботу Усть-Путильського дошкільного навчального закладу та розкрито співпрацю адміністрації профспілкового комітету, сільської ради, громадськості щодо створення належних умов праці.

Під час роботи в закладах освіти району учасники семінару ознайомилися з роботою педагогічних колективів профспілкових комітетів, відвідали ряд цікавих заходів серед яких, наприклад, засідання молодіжної кав’ярні «Творчий портрет учителя» та презентація досвіду роботи «Родинне ремесло як засіб духовного зміцнення та зростання особистості» у Мариничівському навчально-виховному комплексі. Як кращій профспілковій організації для створення належного ресурсного центру профспілки головою обкому Профспілки працівників освіти і науки Володимиром Дудчаком презентовано ноутбук.

З метою системної роботи по забезпеченню питань, які розглядалися на семінарі, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки у своєму виступі наголосив на важливості реалізації їх через колективні договори. Ним також було презентовано «Порадник керівникам та головам профкомів навчальних закладів щодо забезпечення колективно-договірних процесів», яким практично забезпечені усі первинні профспілкові організації галузі краю.

Чернівецька обласна організація Профспілки


Обласний семінар на ПутильщиніОбласний семінар на Путильщині

Обласний семінар на ПутильщиніОбласний семінар на Путильщині

Схожі публікації


Догори