Обласний семінар-навчання: виважено й пізнавально

Обласний семінар-навчання: виважено й пізнавально29 травня 2012 року на базі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького відбувся обласний семінар-навчання голів, заступників голів профкомів, профспілкового активу вищих навчальних закладів.

Голова Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України О.Д. Жалдак доповіла про роботу та завдання профспілкових організацій вузів області в умовах реформування вищої освіти.

Питання соціально-економічного розвитку університету розкрив ректор Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького А.І. Кузьмінський.

Голови первинних профспілкових організацій Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького і Черкаського державного технологічного університету М.О. Курченко і А.І. Бойко ознайомили з роботою первинних профспілкових організацій університетів щодо захисту прав студентів, аспірантів та створення належних умов для здобуття якісної вищої освіти.

Виступи М.О. Курченко та А.І. Бойко супроводжувалися відеопрезентаціями діяльності профкомів навчальних закладів.

Учасники семінару ознайомилися з умовами навчально-виховного процесу, організацією харчування, лікування, оздоровлення та відпочинку, проживання студентів у гуртожитках національного університету, відвідали аудиторії, лабораторії, наукову бібліотеку, музеї, їдальню та кафе, гуртожитки, санаторій-профілакторій «Едем». Зацікавила учасників семінару юридична клініка, яка діє в університеті.

Відбувся жвавий обмін досвідом та дружнє спілкування. У роботі семінару також взяли участь відповідальні працівники обкому Профспілки.

Черкаський обком Профспілки



Обласний семінар-навчання: виважено й пізнавальноОбласний семінар-навчання: виважено й пізнавально

Обласний семінар-навчання: виважено й пізнавальноОбласний семінар-навчання: виважено й пізнавально

Схожі публікації


Догори