Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах

Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у ЧеркасахНа базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбувся семінар голів профспілкових комітетів вищих і професійно-технічних навчальних закладів, заступників голів профкомів вузів з питань проведення профспілкових уроків.

Відкрила семінар голова Черкаського обкому профспілки працівників освіти і науки України Ольга Демянівна Жалдак.

Про створення належних умов праці і навчання у Черкаському національному університеті ім.Б.Хмельницького та співпрацю з профспілковим комітетом вузу, який очолює Марія Олександрівна Курченко розповів ректор університету, професор Анатолій1 Іванович Кузьмінський.

Заввідділом з соціальних питань та організаційної роботи обкому Профспілки Галина Антонівна Шевчик зупинилась на питанні «Про посилення статутної діяльності первинних профспілкових організацій вищих і професійно-технічних навчальних закладів».

Тетяна Петрівна Есенова – заступник голови профкому Черкаського державного технологічного університету та Лілія Володимирівна Крутченко – заступник голови профкому Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини поділилися враженнями від участі у Всеукраїнському заході «Студентська навчально-дискусійна платформа», який відбувся 13-16 березня 2013 року в м. Києві і організовано ЦК Профспілки.

Про участь у проведенні II-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Функціонування профспілкових та громадських організацій у вищих навчальних закладах: стан, проблеми, стратегії розвитку та міжнародна співпраця» розповіла інструктор профкому Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Людмила Андріївна, Анурова.

Учасники семінару побували на профспілкових уроках на тему: «Особливості трудовлаштування випускника вищого навчального закладу в загальноосвітніх школах, дошкільних, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладах», які провели за ініціативи профспілкового комітету студенти Навчально-наукового інституту економіки і права Олена Обідало, Анна Родікова, Ірина Кравченко, Тетяна Жук, Марина Бондаренко, та Гоарік Рубенян.

Із роз’ясненнями з означеного питання на уроках виступили голова обкому Профспілки О.Д. Жалдак, заступник голови, правовий інспектор обкому Профспілки І.І. Могила, старший викладач, голова профбюро психологічного факультету, член профкому університету Ірина Станіславівна Дударенко.
Проректор із соціально-економічного розвитку, член профкому університету Валентина Дмитрівна Артюх познайомила учасників семінару з матеріально-технічною базою Навчально-наукових інститутів педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва: фізичної культури, спорту і здоров'я та психологічного факультету.

Учасники навчання також відвідали музей-лабораторію О.А. Захаренка; навчальні кабінети та аудиторії, бібліотеку, художню майстерню поспілкувалися з викладачами та студентами вузу.

Черкаський обком Профспілки


Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах    Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах

Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах    Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах

Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах    Семінар голів ППО з питань проведення профуроків у Черкасах

Схожі публікації


Догори