Семінар голів профкомів вищих навчальних закладів

Семінар голів профкомів вищих навчальних закладівПитання «Функціонування профспілкових організацій стан, проблеми та стратегія розвитку» розглядалися на семінарі Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, що відбувся 16 жовтня у Криворізькому національному університеті.

У семінарі взяли участь профспілкові активісти вищих навчальних закладів області.

Привітав учасників семінару проректор з науково-педагогічної роботи та навчально-виховної роботи Криворізького національного університету Микола Стрюк.

Відкриваючи семінар, голова обкому Профспілки Галина Бєлікова, відзначила, що позитивна практика проведення подібних семінарів засвідчує їх ефективність та широку зацікавленість лідерів профорганізацій. А поєднання теоретичних аспектів навчання із елементами практичного використання у роботі – саме ті методи, що найкраще сприймаються та реалізовуються у діяльності профспілкових організацій.

Цікавий досвід роботи профспілкової організації презентували голова профспілкової організації КНУ Вадим Щокін та його команда. Присутнім було представлено та детально прокоментовано цілий ряд программ, студентських проектів, над якими активно працює профактив університету.

На гідному рівні в первинці поставлена інформаційна робота, яка покликана допомогти рядовим членам профспілки побачити діяльність власної організації, а отже стати свідомою опорою своїм лідерам. Усі новини, матеріали, а також інформація від вищих органів Профспілки своєчасно доводиться до відома колективу. Для цього активно використовується сайт профорганізації КНУ.

На думку профспілкових активістів, семінар досяг поставленої мети. Він містив усі елементи сучасного навчання: аналітичні дискусії, обговорення соціальної трансформації ролі профспілок, виявлення нових напрямків профспілкової роботи .

Учасники семінару також мали змогу побачити оновлене місто та відвідати наймасштабніший кар’єр у Європі – рудник ВАТ «ПівдГЗК».

Дніпропетровська обласна організація Профспілки


Семінар голів профкомів вищих навчальних закладівСемінар голів профкомів вищих навчальних закладів

Семінар голів профкомів вищих навчальних закладівСемінар голів профкомів вищих навчальних закладів

Семінар голів профкомів вищих навчальних закладів

Схожі публікації


Догори