Згуртована профгрупа – сильна профспілка

Згуртована профгрупа – сильна профспілкаНещодавно на навчально-науковій базі «Сокирно», що в мальовничому куточку на березі Дніпра неподалік Черкас, відбулося виїзне навчання профгрупоргів 1–х курсів навчально-наукових інститутів та факультетів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Щорічно тут організовує навчання своїх молодих профспілкових активісті профком університету.

Відкрила семінар голова первинної профспілкової організації університету Марія Олександрівна Курченко, яка проінформувала про діяльність Профспілки працівників освіти і науки України, і зокрема профспілкового комітету вузу. Детально розповіла про права і обов’язки профспілкових лідерів, завдання, форми і методи профспілкової роботи щодо здійснення захисту соціально-економічних прав і духовних інтересів студентської молоді.

Щоб краще розкрити лідерські якості кожного профгрупорга член профкому, старший викладач кафедри практичної психології університету Ірина Станіславівна Дударенко провела тренінг «Я – профспілковий лідер». Тренінг був настільки цікавий, що захопив не лише студентів, а й викладачів університету – членів профкому, голів профспілкових організацій інститутів та факультетів, які взяли участь в підготовці і проведенні навчання молодих профспілкових лідерів.

Уважно і зацікавлено слухали профгрупорги-початківці лекцію Людмили Оксентівни Піньковської – головного лікаря університетського санаторію-профілакторію «Едем» про надання першої домедичної допомоги в ситуаціях, які трапляються в повсякденному житті. Студенти взяли для себе багато чого важливого.
Новообрані профгрупорги ближче познайомитися один з одним під час змагання з волейболу, захоплюючих психологічних ігор.

Після плідної праці, веселих розваг усі з великим задоволенням і насолодою пригощалися смачними юшкою, кашею, печеною картоплею та чаєм, завареним на ягодах і травах. А ще були знайомство з територією бази, прогулянки осіннім лісом та фото сесії на фоні чудової природи.

Молоді профспілкові лідери повертаючись до Черкас висловили вдячність профкому університету за змістовний корисний семінар, за цікавих людей, з якими змогли познайомитися, за можливість більше дізнатися про таку громадську організацію – профспілку, – яка стоїть на захисті трудових, соціально-економічних прав і духовних інтересів не тільки викладачів, працівників університету, а і кожного студента, за чудовий відпочинок і нових друзів, з якими познайомилися.

Профком Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького


Згуртована профгрупа – сильна профспілка

Згуртована профгрупа – сильна профспілкаЗгуртована профгрупа – сильна профспілка

Згуртована профгрупа – сильна профспілкаЗгуртована профгрупа – сильна профспілка

Згуртована профгрупа – сильна профспілкаЗгуртована профгрупа – сильна профспілка

Згуртована профгрупа – сильна профспілкаЗгуртована профгрупа – сильна профспілка

Схожі публікації


Догори