Одеські спілчани завжди готові допомогти

Одеські спілчани завжди готові допомогти«Чужої біди не буває» – такими словами можна охарактеризувати позицію одеських освітян щодо тієї ситуації, яка відбувається останнім часом на сході України.

У військових діях на Донбасі беруть участь працівники освіти Одеської області та члени їхніх родин. Обком Профспілки відстежує інформацію про загиблих та важко поранених родичів членів Профспілки.

26 серпня відбулося позачергове засідання президії обкому Профспілки, на якому було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих та постраждалих в антитерористичній операції на сході України. Уже надана матеріальна допомога в розмірі 3000 гривень кожній освітянській родині Одещини, в якій є важко поранені або загиблі.

Крім того, одеські спілчани не залишилися осторонь вирішення проблеми надання гуманітарної допомоги біженцям з Луганщини, які в даний момент мешкають у нашій області.

Рішенням президії працівникам освіти – переселенцям із Луганської області для придбання шкільного приладдя та одягу для дітей уже виділено матеріальну допомогу в сумі 7000 гривень із розрахунку 500 гривень на дитину.

Звісно, одна така акція не спроможна забезпечити всі належні умови для існування біженців із зони АТО, але в Одеській обласній організації Профспілки готові у будь-яку хвилину підставити плече і допомогти нашим колегам у скрутні часи. Ми єдині у своїй спільній справі, отже, не мусимо залишати один одного в біді.


Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеського обласного комітету Профспілки

Схожі публікації


Догори