ХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації Профспілки

ХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації Профспілки16 квітня 2015 відбулася ХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

На конференцію прибули 58 делегатів та 17 запрошених від міських, районних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій вищих і професійно-технічних навчальних закладів, гості – начальники відділів (управлінь) освіти, керівники вищих та професійно-технічних навчальних закладів.

У роботі конференції взяли участь Ірина Іванівна Цимбал - директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної адміністрації, кандидат педагогічних наук; Сергій Вікторович Савченко – виконуючий обов'язки ректора Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка, доктор педагогічних наук, професор; Володимир Юрійович Миронов – завідувач відділом організаційної роботи апарату ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

У зв'язку з військовими діями в регіоні Луганська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України переживає не найкращі часи у своїй 75-річній історії.

Практично створюється нова організація. На жаль, з 77 тисяч членів профспілкової організації залишилося тільки 26 тисяч.

З інформацією «Про роботу Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України з травня 2010 року до квітня 2015 року» виступив в.о. голови обласної організації Профспілки Севрюк Сергій Віталійович.

Основний акцент виступу було зроблено на поліпшенні фінансового становища вчителів, вихователів, викладачів і студентів. Адже соціально-економічний захист педагогів – першочергове завдання в діяльності Профспілки. Також важливо надалі продовжувати та покращувати соціальне партнерство з Департаментом освіти і науки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Учасники звітно-виборчої конференції визнали роботу обласної організації Профспілки працівників освіти і науки задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії.

Головою обкому обрали Сергія Віталійовича Севрюка, заступником голови на громадських засадах – Миколи Васильовича Сосніна.

Луганська обласна організація Профспілки


ХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації ПрофспілкиХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації Профспілки

ХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації ПрофспілкиХIX звітно-виборна конференція Луганської обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори