Презентували таланти молоді й усебічні

Презентували таланти молоді й усебічніЗ метою виявлення талановитих сучасних поетів і письменників, підтримки й розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, здатності до сприймання, розуміння і творення художніх образів, особистісно-цілісного ставлення до мистецтва та навколишнього світу, сприяння творчому розвитку та зростанню професійної майстерності молодих педагогів президія Горохівського райкому Профспілки працівників освіти і науки України на своєму засіданні у березні місяці прийняла рішення про проведення конкурсу-презентації молодих педагогів під назвою «Молоді й талановиті».

Конкурс-презентація була проведена у вигляді свята душі за круглим столом.

Голова райкому Профспілки Євгенія Карп’як ознайомила присутніх із 16-ма учасниками конкурсу. Молоді педагоги викладають різні предмети, але їх об’єднало одне – любов до мистецтва, адже мистецтво супроводжує людство протягом усієї історії розвитку суспільства, відображає реальну дійсність у художніх образах. Тому на конкурс були представлені вироби-шедеври: живописні картини, картини з бісеру, вироби із паперу, вишивки, різноманітні композиції, цукеркові букети із гофрованого паперу, гобелени, ляльки-мотанки одна із них «Нерозлучники», що символізує нерозлучне єднання Заходу і Сходу.

З уст молодих педагогів звучали власні поетичні багатогранні твори про сьогодення, про кохання, школу… Ці твори в майбутньому увійдуть до третьої збірки педагогів Горохівщини.

В унісон щирим вітальним словам Євгенії Карп’як, під супровід чудових пісень у виконанні Володимира Онищука, Василя Гриба та Олександра Шепшелея, здавалося, що кожна учасниця бачить коштовною нетлінною перлиною своє непідвладне буденній одноманітності бажання робити красивішим усе навкруги, серед чого судилося жити.

Переможцем конкурсу визнано художницю із ЗОШ І-ІІІст. м. Берестечко Місюру Вікторію і нагороджено грамотою райкому Профспілки та відділу освіти, а іншим учасникам – оголошено подяку. На завершення свята молодим педагогам запропоновано чудову екскурсію.

Горохівська районна організація Профспілки, Волинська область


Презентували таланти молоді й усебічніПрезентували таланти молоді й усебічні

Презентували таланти молоді й усебічніПрезентували таланти молоді й усебічні

Схожі публікації


Догори