Волинська профспілка освіти – призер срібної медалі спартакіади!

Волинська профспілка освіти – призер срібної медалі спартакіади!24 червня Волинська обласна профспілка освіти і науки стала срібним призером у спортивному змаганні присвяченому 80 – річчю утворення ФСТ «Спартак». За пальму першості боролося 6 збірних команд обласних організацій профспілок : "Освіта", "Культура", "Державні установи", "Медицина", "Соціальна сфера", "Укрпошта".

Спартакіада розпочалася з урочистого відкриття та привітань гостей дійства. Гімнастичний номер презентували юні вихованці школи, тренер Балакіна Ольга.

Чоловіки мірялися силами з армреслінгу та гирьового спорту, інші нормативи були доступні всім: біг, дартс, малий теніс.

Команда профспілки освіти і науки показали хороший результат зайнявши перші місця з легкої атлетики серед чоловіків, настільного тенісу серед чоловіків і жінок та вправлянні з гирьою. Срібну відзнаку здобули з легкої атлетики серед жінок, а бронзові - з армспорту та дартсу серед жінок.

Близько 10 років поспіль профспілка освіти займала перше місце, сьогодні ж не вистачило одного балу до нічиєї з «Культурою».

Як зазначає тренер команди Володимир Довганюк : "Як-то кажуть, раз на раз не приходиться, але я задоволений. Змагання тривали гарно, приємно було бачити серед постійних учасників молодих людей, їхня тактовність і дружня вдача особливо важливі у команді. Так само, як і здатність свіжо оцінювати ситуацію.»

Після нагородження переможців, учасники та гості дійства залишилися задоволені, сповненні енергією та хорошим настроєм.

Волинська обласна організація Профспілки



Волинська профспілка освіти – призер срібної медалі спартакіади!    Волинська профспілка освіти – призер срібної медалі спартакіади!

Волинська профспілка освіти – призер срібної медалі спартакіади!

Схожі публікації


Догори