СумДУ – у числі кращих роботодавців України

СумДУ – у числі кращих роботодавців УкраїниСумський державний унівреситет став одним з переможців у конкурсі «Кращий роботодавець з питань сприяння реінтеграції батьків на ринок праці», що проводився Лігою соціальних працівників України та Міністерством соціальної політики України в рамках Проекту «Знову до роботи: реінтеграція матерів та батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною» за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Всього у Конкурсі взяли участь 32 підприємства, серед яких роботодавці – представники великого, середнього та малого бізнесу, установ і організацій усіх форм власності, у т.ч. підприємства з іноземними інвестиціями.

Підприємства оцінювались за такими напрямами:

· фінансування об’єктів соціально-культурного призначення;
· механізми професійної реінтеграції матерів та батьків після відпустки;
· догляд за дитиною, впроваджений на підприємстві.

Сумський державний університет був відзначений нагородою серед великих підприємств України за послідовну політику підтримки співробітників та студентів із сімейними обов’язками. Відзначено функціонування в університеті Центру підтримки сім‘ї «Студентський лелека», діяльність профспілки, студентської соціальної служби, тощо.

Приймаючи високу нагороду, голова профкому університету Валентина Боровик зазначила, що соціальні програми в університеті є одною з складових філософії його діяльності.

Так тримати, СумДУ!

Профком СумДу

Схожі публікації


Догори