34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму

34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму10-14 травня 2016 року у cелі Воробіївка Немирівського району Вінницької області проходили 34-ті обласні змагання з туристського багатоборства серед педагогічних працівників Вінниччини – Кубок області.

Організаторами змагань уже впродовж трьох десятків років є Департамент освіти і науки Вінницької ОДА, обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки та обласний Центр дитячого і юнацького туризму та спорту.

У змаганнях цього року взяли участь 19 команд із районів та міст області.

Команди педпрацівників змагатися в конкурсах з розпалювання багаття, встановлення намету, збирання речей в туристичну сумку, в’язання вузлів та велосипедного, водного, пішого туризму.

На відкриття змагань завітали заступник голови - директор Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА І.Д. Івасюк, заступник голови Вінницької обласної Ради Л.М. Щербаківська, голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки С.Г. Пугачов

Переможці обласного етапу братимуть участь у загальноукраїнських змаганнях.

За результатами змагань І місце посіла команда педагогів Вінницького району, ІІ – Немирівського району та ІІІ – Липовецького  району

За рішенням Президії обкому Профспілки команди – переможці були відзначені цінними подарунками та грошовими преміями: за І місце – 2 000 гривень, за ІІ місце – 1 500 гривень і за ІІІ місце – 1000 гривень.

 Вінницька обласна організація Профспілки

 

34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму

 

34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму 34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму

 

Схожі публікації


Догори