Відкриття оздоровчого сезону у таборі «Супутник»

Відкриття оздоровчого сезону у таборі «Супутник»Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», розпорядження голови Волинської ОДА № 202 «Про проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2016 році», обласної соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей 2016-2020 роки затвердженої рішенням обласної Ради від 10.02.2016 року № 2/39, обласним комітетом Профспілки завершилися відповідні роботи щодо забезпечення якісного оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2016 року.

При проведенні цієї роботи враховувався той факт, що організаційно – фінансове забезпечення якісного оздоровлення і відпочинку дітей працівників освіти є одним із головних та пріоритетних статутних напрямків роботи профспілкових організацій області.

Реалізація прав дітей і підлітків працівників галузі на оздоровлення та організований відпочинок сприяє покращенню їх здоров’я та фізичного стану, забезпечує проведення виховної, культурно-масової, спортивної роботи з дітьми в період літніх канікул, а також є мотиваційним фактором профспілкового членства.

5 червня 2016 року у позаміському закладі відпочинку «Супутник», що на озері Світязь відбувся перший заїзд у цьому сезоні. Усього заїхало 424 дитини.

Оздоровчим і виховним процесом займаються провідні спеціалісти міста Луцька та Волинської області.

На посаду вожатих прийняті студенти із Луцького педагогічного коледжу, Володимир-Волинського педагогічного коледжу. Посади вихователів обіймають досвідчені викладачі та студенти із Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Планується провести 4 оздоровчих зміни:

І – 05.06 – 18.06, ІІ – 21.06 – 04.07, ІІІ – 07.07 – 20.07, ІV – 12.08 – 25.08.

 

Волинська обласна організація Профспілки

 

Відкриття оздоровчого сезону у таборі «Супутник» Відкриття оздоровчого сезону у таборі «Супутник»

 

Відкриття оздоровчого сезону у таборі «Супутник» Відкриття оздоровчого сезону у таборі «Супутник»

 

Схожі публікації


Догори