Засідання оргкомітету Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян

Засідання оргкомітету Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян30 жовтня 2014 року у Київському міському будинку вчителя відбулося засідання організаційного комітету з організації та проведення Всеукраїнського огляду роботи організаційних ланок Профспілки працівників освіти і науки України на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян.

Засідання оргкомітету проведено під керівництвом Л.А. Гарбаренко – заступника голови Профспілки працівників освіти і науки України, голови Оргкомітету.

На засіданні обговорено інформацію щодо підсумків галузевого огляду та участі у Всеукраїнському огляді профспілкових організацій на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року, яка була подана до оргкомітету територіальними організаціями Профспілки та пропозиції щодо відзначення найактивніших учасників огляду, а також організації і проведення літнього оздоровлення дітей у позаміських закладах оздоровлення і відпочинку, що знаходяться у власності Профспілки.

Крім того, висвітлено питання щодо участі галузевої профспілки у Всеукраїнському огляді роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей, який проводиться Федерацією профспілок України.

Рішення про результати галузевого огляду та нагородження активних учасників огляду за високі показники в організації оздоровлення і відпочинку дітей планується розглянути та затвердити Президією ЦК Профспілки, проведення якої планується в листопаді 2014 року.

На засіданні оргкомітету фахівці Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України представили досвід роботи з питань оздоровлення дітей, який було схвалено членами організаційного комітету.

Відділ з гуманітарних питань


Засідання оргкомітету Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітянЗасідання оргкомітету Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян

Засідання оргкомітету Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітянЗасідання оргкомітету Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян

Схожі публікації


Догори