Огляд на кращу організацію оздоровлення дітей освітян 2012 – завершено!

Огляд на кращу організацію оздоровлення дітей освітян 2012 – завершено!Влітку 2012 року за організаційної та фінансової участі Профспілки працівників освіти і науки України було охоплено оздоровчими заходами приблизно 120 тисяч дітей віком до 18 років, у тому числі майже 16 тисяч – дітей соціально незахищених категорій.

Загальна сума коштів, залучених на потреби оздоровлення і відпочинку дітей освітян, становить понад 90 мільйонів гривень, що на 13 % більше порівняно із 2011 роком.

Значною є і частка профспілкових коштів, виділених для дитячого оздоровлення. Із профспілкових бюджетів у поточному році на ці цілі було витрачено понад 12 мільйонів гривень.

Президія ЦК Профспілки підбила підсумки Всеукраїнського огляду роботи профспілкових організацій Профспілки на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян влітку 2012 року.

Аналіз матеріалів, надісланих із регіонів, засвідчив, що організаційними ланками проведена значна робота щодо організаційного, методичного, матеріально-технічного і фінансового забезпечення якісного оздоровлення і відпочинку дітей освітян.

На підставі узагальнення поданих матеріалів, президія ЦК Профспілки визначила переможців огляду, нагородила Почесною Грамотою ЦК Профспілки та представила до відзнак ФПУ його активних учасників.

Переможцями огляду стали:

І група: Київська міська організація Профспілки – І місце, Вінницька обласна організація Профспілки – ІІ місце;

ІІ група: Житомирська обласна організація Профспілки – І місце, Сумська обласна організація Профспілки – ІІ місце;

ІІІ група: Донецька обласна організація Профспілки – І місце .

Щиро вітаємо переможців і бажаємо нових перемог та звершень!


Відділ гуманітарних питань, майнових питань

Схожі публікації


Догори