22-й туристсько-спортивний зліт працівників освіти

 З метою популяризації здорового способу життя, підвищення ефективності спортивного туризму та краєзнавства серед працівників освіти області  на базі дитячого позашкільного оздоровчого закладу «Дружба», що в с. Войнівка  Олександрійського району, з 22 до 24 вересня 2016 року відбувся 22-й туристсько-спортивний зліт працівників освіти області

 На виконання Програми зльоту відбулися змагання з спортивного орієнтування, проходження дистанцій «Крос-похід», «Командна смуга перешкод», конкурсна програма, яка включала представлення команд, конкурс художньої самодіяльності «Посвята в туристи», конкурс туристської пісні, конкурс репортажів про змагання та інші. Кожна команда мала свою форму, на футболках було викарбувано назву команди та емблему.

На урочистому відкритті зльоту учасників змагань привітали почесні гості: заступник голови ЦК Профспілки  працівників освіти і науки  України  Л.А. Гарбаренко, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України С.Л. Скалько, заст. голови  Олександрійської  РДА  О.О. Безкровний, голова  Олександрійської райради О.А. Коріненко, начальник відділу освіти Олександрійської  РДА О.О. Полтавець, голова Олександрійського райкому профспілки Т.Г.  Мартюшина, заступник директора обласного центру туризму та екскурсій учнівської молоді С.А. Пугаков.

Після вітальних слів, підняття  прапору розпочалися змагання команд. Високий рівень підготовки продемонстрували команди міст Олександрії, Кіровограда та Кіровоградського району, які вибороли відповідно перше, друге і третє місця.

У змаганнях з спортивного орієнтування місця розподілились наступним чином:

– І місце – команда м. Олександрії;

– ІІ місце – команда м. Кіровограда;

– ІІІ місце – команда Знам’янського району.

У командній дистанції «Крос-похід»:

– І місце – команда м. Олександрії;

– ІІ місце – команда Кіровоградського району;

– ІІІ місце – команда м. Кіровограда.

У командній дистанції «Смуга перешкод»

– І місце – команда м. Кіровограда;

– ІІ місце – команда Кіровоградського району;

– ІІІ місце – команда Знам’янського району.

При проведенні конкурсної програми зльоту всі команди-учасниці продемонстрували не тільки свої спортивні досягнення, а й вміння змістовно організовувати своє дозвілля. За рішенням журі конкурсу було присуджено:

– І місце – команді Петрівського району;

– ІІ місце – команді м. Олександрії

– ІІІ місце – команді Олександрійського району.

Всі переможці в командних та особистих змаганнях нагороджені Подяками, Дипломами, кубками, медалями та цінними подарунками придбаними за рахунок коштів профбюджету обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Відповідно до плану роботи обкому профспілки відбувся обласний семінар голів районних і міських комітетів профспілки на базі Олександрійського райкому профспілки на тему: «Впровадження у практику роботи виборних органів профспілки сучасних комунікаційних форм і методів та використання їх у практичній діяльності первинних профспілкових організацій. Інформаційна робота, як ефективний інструмент створення іміджу Профспілки».

На семінарі виступили Скалько С.Л., Гарбаренко Л.А., Петров С.Ю., Мартюшина Т.Г., Коваленко Т.І., Панченко О.Л.

Учасники семінару відвідали з метою вивчення досвіду роботи первинних профспілкових організацій закладів освіти Олександрійського району:

Войнівської ЗШ І-ІІІ ст.(директор Покотило С.В., голова ПК Пасенко О.П.);

Ізмайлівської ЗШ І-ІІІ ст. (директор Красюк О.О., голова ПК Турчина Л.О.);

Головкіської ЗШ І-ІІІ ст. (директор Куруп А.Д., голова ПК Згама І.В.);

Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. (директор Глущенко Н.В., голова ПК Руденко О.М.).

Учасники семінару висловили захоплення творчою майстерністю відвіданих шкіл, роботою первинних профспілкових організацій, методами проведення оргмасової роботи, культмасових заходів, музеями тощо.

   

                      

Комісії з питань оргмасової та  cпортивно-масової роботи обкому Профспілки 

Схожі публікації


Догори